Tuotekuvaus

Tuotekuvat

Millainen tuotekuva myy?

Uskon tuotekuviin, jotka herättävät ajatuksia, ja saavat asiakkaan samaistumaan.
Valkotaustaiset, ”paljaat” tuotekuvat eivät herätä kiinnostusta, eivätkä saa ihmistä kokemaan tarvetta hankkia tuotetta, toisin kuin valokuva, jossa tuote on oikeassa ympäristössä ja käytössä.

Yritystäsi varten toteutetut tuotekuvat vetoavat kohderyhmääsi, puhuttelevat ihanneasiakkaasi elämäntyyliä ja saavat hänet näkemään tarpeen tuotteelle.

Kiinnostavat tuotekuvat ovat investointi verkkokauppasi ja toimintasi visuaaliseen ilmeeseen ja brändisi yhtenäisyyteen. Ne maksavat itsensä nopeasti takaisin parempana myyntinä, ja sen jälkeen tuottavat pelkkää plussaa.

Verkkokauppoja ajatellen valokuvilla on erityisen tärkeä rooli sosiaalisessa mediassa - ne ovat todellisia sisäänheittäjiä! Sillä miten saada pysäytettyä somepeukalo? Se onkin yksi aikamme suurimmista kysymyksistä. Valokuvan tulee kertoa tarinaa - johdattaa ajatuksia, herättää tunteita ja synnyttää tarpeita - siten saadaan aikaan reaktioita.

fiiliskuvat verkkokaupalle, stailatut tuotekuvat in action
fiiliskuvat verkkokaupalle, stailatut tuotekuvat in action fiiliskuvat verkkokaupalle, stailatut tuotekuvat in action

HINTAESIMERKKEJÄ

Koska itse arvostan palveluja hankkiessani sitä, että tiedän suurinpiirtein, mitä palvelu tulisi kustantamaan, annan tässä osviittaa valokuvausten hinnoittelusta. Ennen kaikkea kuvauksen hintaan vaikuttaa sen toteuttamiseen kuluva aika, joka riippuu myös kuvattavista tuotteista sekä valokuvien stailaamisen tarpeesta.

Useimmiten tuotekuvat vaativat stailausta, jotta tuotteen parhaat puolet saadaan houkuttelevalla tavalla esiin. Tutustu siis lisäpalveluihin, ja laita minulle viestiä, niin laadin sinulle tarjouksen myyvistä tuotekuvista.

BEGIN

- 5-15 kpl tuotekuvia, joilla pääset hyvin alkuun

350 - 650 e

STORY

- useampia tuotekuvia

750 - 950 e

OWN STOCK

- kun tarvitset useita kymmeniä valokuvia verkkokauppaan tai sosiaaliseen mediaan
- sekä rakennettuja tuotekuvia että lifestylehenkisiä kuvia
- puolen päivän/päivän kuvaus
- sis. edun lisäpalveluihin

1150 - 1850 e

UPGRADE

Markkinointikuvat ovat investointi yrityksesi kasvuun.

Tämän vuoksi haluan, että saat kuvistasi täyden hyödyn irti, ja tarjoankin sinulle lisäpalveluina myös laajempaa visuaalista suunnittelua ja stailausta, sekä apua sisällöntuotantoon ja valokuvien optimaaliseen käyttöön eri medioissa yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa.

Stailaus ja sisältösparraus

Nämä lisäpalvelut säästävät omaa aikaasi. Kun ammattilainen huolehtii stailauksesta, voit odottaa valokuvausta varmana siitä, että kaikki näyttää yhtenäiseltä, ja keskittyä sillä välin omaan työhösi.

Samasta syystä sisällytän isompiin kuvauksiin edun toisten ammattilaisten palveluihin, eli stailaukseen ja sisältösparraukseen, sillä ne helpottavat omaa työtäni ja myös rikastuttavat kuvamaailmaa. Se on siis win win -tilanne kaikille. Lopputulos todella näkyy kuvissasi sekä niiden käytössä eli siinä, miten ne auttavat sinun liiketoimintasi kasvussa.

Työskennelläänkö yhdessä?

Olisi hienoa viedä tuotekuvasi uudelle tasolle! Tutustu aiempiin valokuvauksiin, ja ota yhteyttä, niin lähetän sinulle laajemman hinnaston ja infon kuvauksesta sekä oheispalveluista.