Minä haluan ymmärtää sinun asiakasta – sitä, mikä hänessä resonoi. Ja koska kuvien liiketoimintahyöty tulee vasta käytössä, haluan myös varmistaa, että saat kuvistasi enemmän irti, eivätkä ne jää vain kiintolevylle pyörimään tai tähdenlennoiksi someen. 

Näin saadaan lopputulos, joka hivelee silmää, puhuu brändisi kieltä ja tavoittaa kohderyhmäsi.

Ja sinulle, joka haluat päästä helpommalla ja saada enemmän, suosittelen UPGRADE-lisäpalvelua, eli yhteistyökumppaneideni tuottamia stailaus- ja sisältösparrauspalveluita (alkaen 200 e).

+ UPGRADE

Lisäpalvelut

Kiinnostavien kuvien takana on usein tarkkaa suunnittelua, brändin rakennusta sekä tarina. Kuvien ympärille suunnitellaan merkityksellistä kerrontaa, joka vahvistaa yrityksesi brändimielikuvaa ja sen tarjoamaa hyötyä asiakkaallesi. 

Jotta ammattimaisista valokuvista saadaan irti niiden koko potentiaali, niitä pitää käyttää sopivissa kanavissa ja sopivilla tavoilla. Muuten vaarana on, että osa hyvistä kuvista jää pölyttymään kovalevylle, tai ne menevät hukkaan julkaistaessa niitä huonoon aikaan, kehnolla kuvatekstillä tai puutteellisesti optimoituina.

Jokaisella kuvalla täytyy olla selkeä tarkoitus, jota se palvelee. Sen vuoksi emme tee vain kauniita kuvia, vaan suunnittelemme niille myös merkityksellisiä käyttötarkoituksia.