Yhteistyökumppanit

Me haluamme auttaa sinua saamaan täyden hyödyn irti valokuvistasi, innostumaan yrityksesi visuaalisesta viestinnästä sekä kasvamaan.

Tutustu upeisiin yhteistyökumppaneihin!

sisältömarkkinointi turku

Netta Arola

Netta on markkinointiviestinnän strategi, sisällöntuottaja ja palvelumuotoilija. Hänen suurinta ammatillista intohimoa on löytää asiakkaan toiminnasta niitä tarinallisia ja toiminnallisia helmiä, joita asiakas ei aina itsekään vielä näe – tai jotka ainakin ovat jääneet heidän asiakkailleen mysteereiksi. Hänen erityisosaamistaan on löytää timantteja lantakasasta kysymällä tarpeeksi syväluotaavia kysymyksiä, joita käytetään sisällöntuotannon perustana.

Netta uskoo tarinoiden ja tekstin voimaan; selkeä asiakaslupaus ja sen lunastaminen ovat loppujen lopuksi koko onnistuneen markkinointiviestinnän ytimessä. Hyvin suunniteltu, strateginen sisällöntuotanto tarjoaa mahdollisuuden saada ammattilaisen ottamista valokuvista kaikki potentiaali irti! Joskus nimittäin sisällöntuottamisen ongelmat tai epävarmuudet aiheuttavat sen, että mahtavat kuvat ja yrityksen tarinat jäävät pölyttymään pöytälaatikkoon. Netan missio on houkutella ne sieltä päivänvaloon.

Satu Maaria

Satu on visualisti, joka vannoo aitouden ja yhtenäisyyden nimeen. Johdonmukainen visuaalinen ilme vahvistaa asiakkaiden muistijälkeä ja saa heidät kokemaan yrityksen, brändin tai tuotteet vahvemmin ja syvemmin. Stailattujen valokuvien kautta rakentuu yrityksen visuaalinen ydin: muutamat, yritykselle yksilöllisesti suunnitellut kuvat kantavat pitkään ja kauas.
 
Sadun tavoitteena on löytää asiakkaan toiminnasta tärkeimmät brändielementit, joita esiin tuomalla saadaan korostettua tuotteen tai palvelun tuomaa hyötyä ja fiilistä. Stailaus ja visuaalinen suunnittelu tarjoavatkin asiakkaille oivalluksia yrityksen tarjoamasta asiakaslupauksesta rikastuttamalla kuvasisältöjä.
 
Luovana suunnittelijana Sadun kädenjälkeä voisi kuvata orgaaniseksi ja pehmeäksi. Hän haluaa tuoda tuotteet ja brändin ytimen esille mahdollisimman aidoissa tilanteissa; arjessa ja käytettävyydessä on yllättävää kauneutta.
luovan alan yrittäjän arki

Jutta Karihtala

Jutta on luovan alan monipuolinen ammattilainen, joka auttaa yrityksiä mm. palvelumuotoilun, sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun saroilla. Hän toteuttaa myös niin isoja kuin pieniäkin stailauksia ja sisustussuunnittelutöitä sekä kuvausjärjestelyjä, aina messuosastojen ja liiketilojen suunnittelusta tuotekuvauksiin.

Vuosien kokemus kaupalliselta alalta on koulinut Jutasta suunnittelijan, jolle liiketoiminnan tavoitteet ovat selviä. Hänestä on tärkeää tuntea asiakasyrityksen arvot ja ensisijainen kohderyhmä.

Jutan mukaan eheä yrityskuva muodostuu monen asian summasta: palvelupolusta, viestinnästä, tunnelmasta, tyylistä, asiakkaista, mutta tottakai myös siitä visuaalisesta ilmeestä.