Yhteistyökumppanit

Me haluamme auttaa sinua saamaan täyden hyödyn irti valokuvistasi, innostumaan yrityksesi visuaalisesta viestinnästä sekä kasvamaan.

Tutustu upeisiin yhteistyökumppaneihin!

Satu Maaria

Satu on visualisti, joka vannoo aitouden ja yhtenäisyyden nimeen. Johdonmukainen visuaalinen ilme vahvistaa asiakkaiden muistijälkeä ja saa heidät kokemaan yrityksen, brändin tai tuotteet vahvemmin ja syvemmin. Stailattujen valokuvien kautta rakentuu yrityksen visuaalinen ydin: muutamat, yritykselle yksilöllisesti suunnitellut kuvat kantavat pitkään ja kauas.
Sadun tavoitteena on löytää asiakkaan toiminnasta tärkeimmät brändielementit, joita esiin tuomalla saadaan korostettua tuotteen tai palvelun tuomaa hyötyä ja fiilistä. Stailaus ja visuaalinen suunnittelu tarjoavatkin asiakkaille oivalluksia yrityksen tarjoamasta asiakaslupauksesta rikastuttamalla kuvasisältöjä.
Luovana suunnittelijana Sadun kädenjälkeä voisi kuvata orgaaniseksi ja pehmeäksi. Hän haluaa tuoda tuotteet ja brändin ytimen esille mahdollisimman aidoissa tilanteissa; arjessa ja käytettävyydessä on yllättävää kauneutta.
luovan alan yrittäjän arki

Jutta Karihtala

Jutta on luovan alan monipuolinen ammattilainen, joka auttaa yrityksiä mm. palvelumuotoilun, sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun saroilla. Hän toteuttaa myös niin isoja kuin pieniäkin stailauksia ja sisustussuunnittelutöitä sekä kuvausjärjestelyjä, aina messuosastojen ja liiketilojen suunnittelusta tuotekuvauksiin.

Vuosien kokemus kaupalliselta alalta on koulinut Jutasta suunnittelijan, jolle liiketoiminnan tavoitteet ovat selviä. Hänestä on tärkeää tuntea asiakasyrityksen arvot ja ensisijainen kohderyhmä.

Jutan mukaan eheä yrityskuva muodostuu monen asian summasta: palvelupolusta, viestinnästä, tunnelmasta, tyylistä, asiakkaista, mutta tottakai myös siitä visuaalisesta ilmeestä.

 

Melina Schmidt

Melina on brändivalmentaja ja digitaalisen mainostoimiston Schmidt Communicationsin yrittäjä. Henkilöbrändäys, sisältömarkkinointi ja digiviestintä ovat hänen ydinosaamistaan. Hänen intohimonsa on auttaa kaltaisiasi visionäärejä rakentamaan bisnestä verkossa, luomaan menestystä somessa ja tekemään rahaa omalla osaamisella.

Yrittäjyydessä häntä on aina kiehtonut mahdollisuus tarttua tuumasta toimeen. Erityisen paljon häntä kiinnostaa se, kuinka jokaisesta liiketoiminnasta ja toimialasta on löydettävissä jokin osaamisen alue, joka voidaan tuotteistaa verkossa myytäväksi paketiksi.

Hän auttaa sinua myös sanoittamaan tämän osaamisesi niin, että löydät innon tehdän sinun yrityksesi näköistä somea.

Emma Laaksonen

Emma on markkinointivalmentaja, joka rientää apuun kun pienyrittäjällä on vaikeaa markkinoinnin kanssa. Erityisesti häntä innostaa se, että saat luotua yrityksellesi itsesi näköistä markkinointia helposti ja mutkattomasti markkinoinnin peruspilareita unohtamatta.
Emma on idearikas kyselijä, jonka kanssa et joudu markkinointijargonin kouriin. Kysymyksien, ideoiden ja erilaisten näkökulmien kautta Emma auttaa sinua kaivamaan yrityksestäsi esille sen tärkeimmän ja markkinoimaan sitä juuri oikealla tavalla. Sinulle sopivalla ja luontevalla tavalla.
Emman kaupallinen koulutus yhdistettynä yli 10 vuoden yrittäjyyteen luo paketin, jossa kohtaa markkinoinnin tehokkaimmat teoriat ja pienyrittäjän resurssit. Emman vahvinta osaamista on palveluiden markkinointi, erityisesti kauneus- ja hyvinvointiala.