YRITYSKUVAUS

YRITYSKUVAUS

Mistä on teidän yritys tehty?

Jokainen yritys on erilainen, ja oikein käyttöön valjastettuna, se on paras kilpailuetunne! Mutta usein tilanne on se, että yrityksen sisällä kyllä tiedetään arvot, ainutlaatuisuus ja kilpailutekijät, mutta asiakkaalle ne eivät näyttäydy tarpeeksi selvästi. Asiakas helposti valitsee pelkän hinnan perusteella, ellei hän näe niitä tekijöitä, jotka erottavat yrityksen muista. Yrityskuvauksen tarkoituksena on tuoda teidän yrityksen ydin kuviin, ja viestiä asiakkaille toimintatavoistanne ja arvoistanne.

Miten teidän yrityksenne erottuu markkinoilla? Mitä sellaista teissä on, mitä muissa ei ole? Epävarmuus ja tietämättömyys ovat aina oston este - tästä syystä yrityksen on viestittävä valokuvin ja sanoin sen tarjoamasta lisäarvosta. Jotta voimme luoda teidän yrityksenne viestinnän mukaisia ja kohderyhmäänne puhuttelevia kuvia, perehdyn yritykseenne ennen valokuvausta. Tarvittaessa tämä pieni kysely voidaan tehdä myös puhelimitse, ja toisaalta halutessanne enemmän, voitte keskustella palvelumuotoilun ammattilaisen kanssa suunnan kirkastamisesta.

Hintaesimerkkejä

Koska itse arvostan palveluja hankkiessani sitä, että voin suurinpiirtein arvioida budjettia, annan tässä hieman osviittaa valokuvausten hinnoittelusta. Koska usein on hyvä antaa kuvauksen visuaalinen suunnittelu ja stailaus ammattilaisen tehtäväksi sekä varmistaa saavansa kuvien käytöstä enemmän irti, tarjoan osana konseptia yhteistyökumppaneideni tuottamia lisäpalveluita, stailausta ja sisältösparrausta.

Tutustu siis lisäpalveluihin, ja laita minulle viestiä, niin suunnitellaan yhdessä stailauksen ja sisältösparrauksen tarvetta.

BEGIN

- 5-15 kuvaa, joilla pääsette hyvin alkuun

350-650 e

STORY

- useampia kuvia esim. henkilöstöstä, palveluista ja toimitiloista rikastuttamaan viestintäänne

750 - 950 e

OWN STOCK

- useita kymmeniä erilaisia valokuvia, joilla luotte yhtenäisen ilmeen ja pärjäätte monipuolisilla kuvasisällöillä pitkälle
- puolen päivän/päivän kuvaus
- sis. edun lisäpalveluihin

1150 - 1850 e

UPGRADE

Markkinointikuvat ovat investointi yrityksesi kasvuun.

Tämän vuoksi haluan, että saat valokuvistasi täyden hyödyn irti, ja tarjoankin sinulle osana palvelua myös laajempaa visuaalista suunnittelua, sekä apua sisällöntuotantoon ja kuvien optimaaliseen käyttöön yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa.

Stailaus ja sisältösparraus

Nämä lisäpalvelut säästävät omaa aikaasi. Kun ammattilainen huolehtii stailauksesta, voit odottaa valokuvausta varmana siitä, että kaikki näyttää yhtenäiseltä, ja keskittyä sillä välin omaan työhösi.

Samasta syystä sisällytän isompiin kuvauksiin edun stailaukseen ja sisältösparraukseen, sillä ne helpottavat omaa työtäni ja myös rikastuttavat kuvamaailmaa. Se on siis win win -tilanne kaikille, ja lopputulos todella näkyy kuvissasi sekä niiden käytössä.

Haluathan saada kuvistasi kaiken irti?

Työskennelläänkö yhdessä?

Olisi hienoa olla mukana yrityksesi kasvussa! Tutustu aiempiin valokuvauksiin, ja ota yhteyttä, niin lähetän sinulle laajemman hinnaston ja infon kuvauksista sekä oheispalveluista.