Henkilöbrändikuvaus

SINÄ

Oletko yrityksesi ydin ja selkäranka, upea yksinyrittäjä?

Jokainen yritys ja yrittäjä on erilainen - tämä yksilöllisyys on paras kilpailuetusi! Mutta usein ne asiat, arvot ja kilpailutekijät joiden määrittelyyn sinä olet laittanut sielusi ja voimasi, eivät välity asiakkaille asti, ja silloin asiakas joutuu tekemään ostopäätöksensä pelkän kovan vertailutiedon, kuten hinnan varassa.

Mitä enemmän tarjoamasi palvelu henkilöityy sinuun, osaamiseesi ja ammattitaitoosi, sitä tärkeämpää on sinun henkilökohtainen näkyminen yrityksesi markkinoinnissa. Hankkiessaan palveluja ihmiset arvostavat sitä, että kokevat tuntevansa palveluntarjoajan ja voivat kenties jopa samaistua sinuun. Sinulla on tärkeää olla valokuvia itsestäsi, koska niiden avulla pystyt myös kertomaan palveluistasi, toimintatavoistasi, tarinastasi yrittäjänä jne. Se voi tuntua aluksi hämmentävältä, mutta usko pois, ihmisiä kiinnostaa toiset ihmiset, tekijät yritysten takana, tarinat ja aitous.

Laadukkaat ja yrityksesi näköiset valokuvat kertovat potentiaalisille asiakkaillesi, että olet tosissasi, toimintasi on vakaata, arvostat ammattitaitoasi ja uskot itsekin itseesi.

Haluatko siis erottautua persoonana ja luoda vahvemman yhteyden kohderyhmääsi? Hyvä, minä haluan auttaa sinua kasvamaan!

life coach brändikuvaus, elämäntaitovalmentaja, valmentaja henkilökuvaus
life coach brändikuvaus, elämäntaitovalmentaja, valmentaja henkilökuvaus life coach brändikuvaus, elämäntaitovalmentaja, valmentaja henkilökuvaus

Hinnasto

Koska itse arvostan palveluja hankkiessani sitä, että tiedän suurinpiirtein, mitä palvelu tulisi kustantamaan, annan tässä osviittaa valokuvausten hinnoittelusta. Otathan yhteyttä, niin lähetän sinulle kattavamman hinnaston sekä infon valokuvauksista oheispalveluineen (ks. alla UPGRADE). Kun tiedän toiveistasi tarkemmin, laadin sinulle yksilöidyn tarjouksen.

BEGIN

- 5-15 henkilökuvaa, joilla pääset hyvin alkuun

350 - 650 e

STORY

- useampia valokuvia sinusta ja työstäsi, rikastuttamaan viestintääsi ja tuomaan persoonaasi sekä yritystoimintasi ydintä paremmin esiin

750 -950 e

OWN STOCK

- useita kymmeniä erilaisia valokuvia, joilla luot yhtenäisen ilmeen ja pärjäät monipuolisilla kuvasisällöillä pitkälle
- puolen päivän/päivän tarinallisempi kuvaus
- sis. edun lisäpalveluihin

1150 -1850 e

UPGRADE

Markkinointikuvat ovat investointi yrityksesi kasvuun.

Tämän vuoksi haluan, että saat valokuvistasi täyden hyödyn irti, ja tarjoankin sinulle osana palvelua myös laajempaa visuaalista suunnittelua, sekä apua sisällöntuotantoon ja kuvien optimaaliseen käyttöön yhdessä yhteistyökumppaneideni kanssa.

Stailaus ja sisältösparraus

Nämä lisäpalvelut säästävät omaa aikaasi. Kun ammattilainen huolehtii stailauksesta, voit odottaa valokuvausta varmana siitä, että kaikki näyttää yhtenäiseltä, ja keskittyä sillä välin omaan työhösi.

Samasta syystä sisällytän isompiin kuvauksiin edun stailaukseen ja sisältösparraukseen, sillä ne helpottavat omaa työtäni ja myös rikastuttavat kuvamaailmaa. Se on siis win win -tilanne kaikille, ja lopputulos todella näkyy valokuvissasi sekä niiden käytössä.

Haluathan saada kuvistasi kaiken irti?

Työskennelläänkö yhdessä?

Olisi hienoa olla mukana yrityksesi kasvussa! Tutustu aiempiin valokuvauksiin, ja ota yhteyttä, niin lähetän sinulle laajemman hinnaston ja infon kuvauksista sekä oheispalveluista.