PORTFOLIO

Ole hyvä ja tutustu aiempiin töihin sekä asiakkaisiini. Upeita yrityksiä!

Olivat sitten pieniä tai suuria, heitä yhdistää aito halu ymmärtää asiakkaitaan ja tarjota heille parasta. Aivan kuten minä haluan tarjota omille asiakkailleni.

Henkilökuvaus

Suunnittelija Jutta Karihtala

Luovan alan moniosaaja Jutta on inspiroinut ihmisiä sisustamisen kentällä jo vuosikymmenen, ja tehnyt intohimostaan itselleen myös uuden ammatin. Uuden alan opinnoissa asiantuntemus myös palvelumuotoilun ja konseptien luomisen sekä graafisen suunnittelun saloihin syveni. Moniosaajalle tarvittiin siis kuvia monenlaiseen tarpeeseen, mutta koska Jutta on asiantuntijana paljon läsnä sosiaalisessa mediassa, haluttiin luoda ennen kaikkea monipuolinen kattaus luontevia henkilökuvia, joiden kautta voi myös kertoa mm. omasta työstä. On ilo voida tarjota Jutan palveluja myös asiakkailleni!

Henkilökuvaus

Avabel Design

Sisustussuunnittelija Annemari Heinikankaalle päivitettiin yrityksen henkilökuvat. Kuvat haluttiin tehdä kotiympäristössä, mikä usein sopiikin monen alan yrittäjän henkilökuviin. Henkilöbrändikuvien tulee kuvastaa yrittäjän persoonaa ja sitä viestiä, mitä yrityksenä halutaan välittää. Tänä päivänä moni työskentelee pääosin kotoa käsin, ja toisaalta kuviin haluttiin myös sellaista lämpöä ja viihtyisyyttä, jota sisustus- ja tilasuunnittelultakin usein edellytetään. Ja mikä mahtavinta, saatiin myös pehmoinen toimistoassari mukaan joihinkin kuviin!

Henkilökuvaus

Visualisti Satu Maaria

Luovuuden tuska ja ilo samassa lauseessa - sitä voisi kuvata lähtökohdaksi näille kuville. Satumaaria on visuaalisen suunnittelun ja stailauksen ammattilainen, joka kokee maailman erilaisten pintojen, tekstuurien ja muotojen moninaisuuden kautta. Niiden yhteispelistä rakentuu kaunis, monipuolinen ja yllättäväkin kokonaisuus. Voit nauttia Sadun kädenjäljestä myös oman yrityksesi kuville, nimittäin Satu toteuttaa SielukasMedian asiakasyritysten kuvausjärjestelyjä ja stailauksia. Visuaalinen suunnittelu ja stailaus: Satumaaria

Henkilökuvaus

Valmentaja Sharon Forbes Coaching

Sharon on pitkän linjan yrittäjä, joka ei ole pelännyt luoda uutta, vaihtaa suuntaa ja ravistella sekä omia, että muiden uskomuksia. Hän omistaa alan pioneerina Suomessa tunnetun luonnonkosmetiikkaputiikki Greenlips Beautyn, mutta on viime vuosina keskittynyt valmennustoimintaan. Hän valmentaa toisia yrittäjiä sekä myös yksityishenkilöitä mm. Zen Coachingin menetelmin. Kuviin haluttiin sitä lempeyttä ja lämpöä, jolla Sharon kohtaa asiakkaansa, sekä luovan alan tekijöille ominaista liikkuvan toimiston henkeä. Työt kulkevat läppärillä, ja parasta on se vapaus, kun voi tehdä töitä (sekä pitää luovia taukoja) missä tahansa.

Henkilökuvaus

Vyöhyketerapeutti Tarja Vaarala

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteillä. Tarja on erikoistunut kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen, ja vastaanotollaan kauniissa Hoitola Liliumissa hän tarjoaa mm. vyöhyketerapeutin ja ravintovalmentajan palveluita. Suunnittelimme kuvauksen uudistuvia nettisivuja silmällä pitäen, eli tarkoituksena oli kuvittaa palveluja, sekä kuvata muutamia erilaisia henkilökuvia myös käytettäväksi sosiaalisessa mediassa, esitteissä, lahjakorteissa ja muissa markkinointimateriaaleissa. Olin tavannut Tarjan aiemmin, ja halusin, että kuvista ehdottomasti välittyisi Tarjan aito läsnäolo ja ammattimaisuus, sekä rauhallinen tunnelma, josta asiakas pääsee nauttimaan saapuessaan hoitoon.