MINUSTA

Hei!

Mahtavaa, että olet innostunut luomaan yrityksellesi vahvempaa visuaalista viestintää valokuvien avulla!

Tervehdys siis, mä olen Katri Haavisto, ja uskoisin voivani auttaa sinua!
Nelisen vuotta sitten vanhassa työssäni markkinoinnin kouluttajana aloin kiinnittää huomiota siihen, että yrityksillä ei ole somessa sellaisia valokuvia, jotka innostaisivat klikkaamaan. Samaan aikaan olin aloittanut valokuvaamaan ja mietin usein itsekseni, että millä todennäköisyydellä Facebookia tai Instagramia skrollaava ihminen pysäyttäisi somepeukalonsa jonkun yrityksen mainoskuvan kohdalle, kun kuvatulva alkoi olla niin valtava.

Oma ajatukseni oli, että valokuvan pitää herättää jotain ajatuksia, tunteita tai inspiraatiota, jotta se kiinnittää ihmisen huomion ja saa aikaan jonkun reaktion. Somessa julkaisut tarvitsevat reaktioita, jotta ne näkyvät laajemmalle joukolle ja sinä luonnollisesti haluat, että kuvasi herättää asiakkaassa kiinnostuksen tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan.

Sen vuoksi minun missioni on tehdä yrityksille valokuvia, jotka ovat kiinnostavia ja myyviä. Ne tuovat yrityksen ytimen esiin, ja viestivät maailmalle sen, mikä teille on jo itsestäänselvää.

Ja koska haluan varmistaa, että saat valokuvistasi täyden hyödyn irti, olen vienyt konseptini askelta pidemmälle. Se tarkoittaa, että sinä saat enemmän.