PORTFOLIO

Ole hyvä ja tutustu aiempiin töihin sekä asiakkaisiini. Upeita yrityksiä!

Olivat sitten pieniä tai suuria, heitä yhdistää aito halu ymmärtää asiakkaitaan ja tarjota heille parasta. Aivan kuten minä haluan tarjota omille asiakkailleni.

Yrityskuvaus

Hiushuone Klips

Tyylikäs, rento, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen ovat sanoja, jotka kuvaavat kaarinalaista Hiushuone Klipsiä. Näiden asioiden haluttiin välittyvän myös heidän uusista kuvista. Sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla toimivat hieman erilaiset kuvat, joten molemmat mielessä lähdettiin toteuttamaan kattava setti kuvia, joissa esiin nousevat asiakaspalvelu, viihtyisyys, sekä intohimoinen yrittäjyys omistajan Marika Haataja johdolla.

Henkilökuvaus

Maaret Vuorio Coaching

Kokonaisvaltainen elämänmuutos vei Maaretin uudelle uralle, jolla hän nykyään valmentaa myös muita kuuntelemaan itseään ja luomaan oman näköistä elämää. Valmennustyössä henkilökemia ja luottamus on erittäin tärkeää, minkä vuoksi markkinoinnissa täytyy uskaltaa myös itse tulla esiin. On ollut ilo seurata, miten ahkerasti Maaret on käyttänyt kuvia vahvistaakseen henkilöbrändiä somessa!

Yrityskuvaus

Kuulas Garden & Grill

Tammiston tilan kausiravintola Kuulas on ollut omistajansa suuri unelma. Tehtävää ravintolan suunnittelussa, lanseeraamisessa ja pyörittämisessä oli arvatenkin mieletön määrä, joten somen päivittäminen tai edes postausideat eivät olleet ensimmäisenä mielessä. Ravintola on suunniteltu suurella intohimolla, joten se haluttiin ehdottomasti näkyvän kuvissa ja somesisällöissä. Heidän kanssa toteutimmekin kuvauspaketin, johon kuului myös sisältösparraus (toki myös stailaus), jossa käytiin läpi kaikki otetut kuvat ja suunniteltiin lähes 60 sisältöideaa, eli julkaistavaa koko kaudeksi. Inspiraatio-blogista voit lukea tästä projektista enemmän!

Yrityskuvaus

Siivous- ja kotipalvelu Curant

Curant on kolmen sisaruksen perustama siivous- ja kotipalveluyritys Turun seudulla. Kuvissa haluttiin tuoda esiin heidän arvojaan ja toimintatapojaan, mm. tarkkuutta ja huolehtimista. Yhdessä keskustellen todettiin myös, että on tärkeä tuoda esiin näiden kolmen naisen yhteishenkeä, sehän on yrityksen perusta. Erityisesti sosiaaliseen mediaan tarvitaan myös kuvia, joilla kertoa henkilöistä yrityksen takana. Kokonaisuudessaan palvelussa oli mukana myös visualisti Satumaaria suunnittelemassa kuvia ja stailaamassa, sekä sisältösparraajana Netta Arola.

Yrityskuvaus

Oasis Jooga – & Pilatesstudio

Oasis on kahden naisen perustama viihtyisä jooga- ja pilatesstudio. Tätä studion henkeä - hyvää fiilistä, asiakkaiden kunnioittamista, seesteisyyttä ja liikunnan iloa haluttiin tuoda myös kuviin. Asiakkaille liikunnan parissa vietetyt hetket ovat myös tärkeää omaa aikaa, ja siitä nautitaan kaikin aistein. On kiva, että kuvat viestivät samaa rauhaa, mutta kuitenkin aktiivisuutta. Kuvauksen visuaalisesta suunnittelusta ja salin stailauksesta vastasi Satumaaria.

Henkilökuvaus

Valokuvaaja Iida Salenius

Illusia Photography toimii Vantaalla, ja Iidan brändikuvat toteutettiinkin hänen omalla kauniilla studiollaan. Kuvilta haluttiin ennen kaikkea rentoja henkilökuvia, joilla voi sanoittaa monenlaista asiaa erityisesti sosiaaliseen mediaan, mutta myös kuvia, joilla kertoa siitä, mitä tapahtuu ennen kuin asiakas tulee kuvaukseen. Kuviin haluttiin vaihteluksi yksinkertaisempaa, pelkistettyä tyyliä, sekä hieman runsaampaa ja boheemimpaa fiilistä.

Yrityskuvaus

Raision Fysioterapia

Uusilla kuvilla haluttiin päivittää perinteikkään yrityksen ilme tähän päivään. Sama ammattitaito taustalla, mutta viestiä ja ilmettä haluttiin kirkastaa tähän päivään. Stailauksella luotiin yrityksen omiin tiloihin sopivaa freesiyttä, ja sisältösparrauksesta yrittäjät saivat hyvät eväät kuvien monipuoliseen käyttöön!

Henkilökuvaus

Suunnittelija Jutta Karihtala

Luovan alan moniosaaja Jutta on inspiroinut ihmisiä sisustamisen kentällä jo vuosikymmenen, ja tehnyt intohimostaan itselleen myös uuden ammatin. Uuden alan opinnoissa asiantuntemus myös palvelumuotoilun ja konseptien luomisen sekä graafisen suunnittelun saloihin syveni. Moniosaajalle tarvittiin siis kuvia monenlaiseen tarpeeseen, mutta koska Jutta on asiantuntijana paljon läsnä sosiaalisessa mediassa, haluttiin luoda ennen kaikkea monipuolinen kattaus luontevia henkilökuvia, joiden kautta voi myös kertoa mm. omasta työstä. On ilo voida tarjota Jutan palveluja myös asiakkailleni!

Tuotekuvaus

Saaren Taika

Saaren Taika on nopeasti kasvanut, arvostettu kotimainen luonnonkosmetiikkabrändi. Ensin uudistimme Professionals-sarjan kuvia verkkosivuille sekä jälleenmyyjien käyttöön, sen jälkeen uudistettiin muidenkin sarjojen tuotekuvia. Kuvista haluttiin visuaalisesti kauniit, joissa myös toistuu elementtejä luonnosta, sekä esimerkiksi viitteitä raaka-aineista. Stailaus: Satumaaria

Yrityskuvaus

Etta LKV

Haaveista totta - kuuluu Ettan motto. He halusivat yhdistää kokemuksensa ja näkemyksensä kiinteistönvälitysalalta ja lähteä tekemään unelmaduunia modernilla twistillä. Sitä varten tarvittiin toki raikkaita, yrittäjien näköisiä kuvia. Kuvia ollaan päivitetty useassa sesongissa, ja luotu näin Ettalle monipuolista kuvapankkia asuntokuvien rinnalle.

Tuotekuvaus

Löfbergs Coffee fiiliskuvat

Kansainvälinen kahvinvalmistaja Löfbergs suhtautuu kahviin varmasti yhtä intohimoisesti kuin me kuvien rakentamiseen. Kahvin juominen on paljon muutakin kuin tapa ja kofeiinia. Tätä kaikkea muuta halutaan fiilistellä sosiaalisessa mediassa. Halutaan herättää tunteita, kokea yhteenkuuluvuutta muiden kahvinautiskelijoiden kanssa, kolotella kahvihammasta ja muistaa, miltä oikein hyväpaahteinen kahvi maistuu. Sitä varten luotiin fiiliskuvia (sekä stailatut tuotekuvat pakkauksista, jotka ovat esillä toisessa galleriassa) kahvin nauttimiseen liittyen, erilaisissa arjen tilanteissa, kohderyhmä huomioiden. Visuaalinen suunnittelu ja stailaus: Satumaaria

Yrityskuvaus

Hyvinvointivalmennuskeskus Studio One

Hyvän fiiliksen kuvia yhdessä tekemisestä, tsemppihengestä, hyvinvoinnin ilosta ja viihtyisistä tiloista. Nuori yrittäjäpari tiesi heti, että hyvät kuvat ovat tärkeitä nettisivuilla, ja että somessa niitä tarvitaan kampanjoihin säännöllisesti. Monipuoliset tilat ja niiden valoisuus saatiin esiteltyä houkuttelevasti mutta myös realistisesti. Nyt asiakas tietää, mitä odottaa, mutta varmasti yllättyy vielä iloisesti astuessaan sisään tähän keitaaseen.

Henkilökuvaus

Avabel Design

Sisustussuunnittelija Annemari Heinikankaalle päivitettiin yrityksen henkilökuvat. Kuvat haluttiin tehdä kotiympäristössä, mikä usein sopiikin monen alan yrittäjän henkilökuviin. Henkilöbrändikuvien tulee kuvastaa yrittäjän persoonaa ja sitä viestiä, mitä yrityksenä halutaan välittää. Tänä päivänä moni työskentelee pääosin kotoa käsin, ja toisaalta kuviin haluttiin myös sellaista lämpöä ja viihtyisyyttä, jota sisustus- ja tilasuunnittelultakin usein edellytetään. Ja mikä mahtavinta, saatiin myös pehmoinen toimistoassari mukaan joihinkin kuviin!

Tuotekuvaus

Löfbergs Coffee tuotekuvat

Kahvivalmistaja Löfbergs Coffeelle luotiin sekä uusia fiiliskuvia (jotka ovat esillä toisessa galleriassa), että tuotekuvia, joissa kahvipakkaus on keskiössä. Kuvista ei kuitenkaan haluttu liian studiomaisia, vaan tuotteet haluttiin stailattavan lifestylehenkeen, jotta ne sopivat someen. Tehtävänä oli myös luoda uuden Next Generation Coffee Lovers -sarjan tuotekuvat, joiden tuli olla "mausteisempia", eksoottisempia ja niukkavaloisempia kuin peruskahvien kuvat. NGCL -sarjan tuotekuvat ovatkin selkeästi eri kohderyhmälle, urbaaneille matkusteleville nuorille aikuisille, suunnatut. Visuaalinen suunnittelu ja stailaus: Satumaaria

Henkilökuvaus

Visualisti Satu Maaria

Luovuuden tuska ja ilo samassa lauseessa - sitä voisi kuvata lähtökohdaksi näille kuville. Satumaaria on visuaalisen suunnittelun ja stailauksen ammattilainen, joka kokee maailman erilaisten pintojen, tekstuurien ja muotojen moninaisuuden kautta. Niiden yhteispelistä rakentuu kaunis, monipuolinen ja yllättäväkin kokonaisuus. Voit nauttia Sadun kädenjäljestä myös oman yrityksesi kuville, nimittäin Satu toteuttaa SielukasMedian asiakasyritysten kuvausjärjestelyjä ja stailauksia. Visuaalinen suunnittelu ja stailaus: Satumaaria

Tuotekuvaus

Luonkos

Luonkos syntyi halusta selvittää, miten kauneutta ja hyvinvointia voi lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin ja luontoa kunnioittaen. Heidän tarinansa on inspiroiva ja ideologiansa kiinnostava. Naantalin historian havina, luonnosta ammentava perimätieto ja nykyaikainen tieteellinen ymmärrys tiivistyivät hunajakennon muotoiseen pakettiin. Kuviin halusimme vangita luonnon viisauden ja rauhan, unohtamatta pientä arkiluksusta, jota ihonhoito ehdottomasti on. Visuaalinen suunnittelu ja stailaus: Satumaaria

Henkilökuvaus

Vyöhyketerapeutti Tarja Vaarala

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteillä. Tarja on erikoistunut kehon ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen, ja vastaanotollaan kauniissa Hoitola Liliumissa hän tarjoaa mm. vyöhyketerapeutin ja ravintovalmentajan palveluita. Suunnittelimme kuvauksen uudistuvia nettisivuja silmällä pitäen, eli tarkoituksena oli kuvittaa palveluja, sekä kuvata muutamia erilaisia henkilökuvia myös käytettäväksi sosiaalisessa mediassa, esitteissä, lahjakorteissa ja muissa markkinointimateriaaleissa. Olin tavannut Tarjan aiemmin, ja halusin, että kuvista ehdottomasti välittyisi Tarjan aito läsnäolo ja ammattimaisuus, sekä rauhallinen tunnelma, josta asiakas pääsee nauttimaan saapuessaan hoitoon.